À propos de Op 't Heeseinde

Op 't Heeseinde n'est pas encore disponible en français.

Welkom Op ’t Heeseinde, in het bosrijke, landelijke Ham.
Op de grens van de Limburgse en Antwerpse Kempen. Waarop u uitkijkt op agrarisch- en bosgebied. Een onvergetelijke dimensie tussen de alpaca’s nabij de velden en bossen.
In de kern is onze zaak een gespecialiseerde alpacafokkerij waar we dagelijks met veel liefde de dieren helpen uitgroeien tot de beste versie van zichzelf. Dit doen we samen met de gasten op onze zorgboerderij. We zetten in de fokkerij sterk in op bloedlijnen met kwalitatieve wolproductie en uitermate zachte karaktereigenschappen. Dat maakt dat zowel professionele kwekers als hobbyisten bij ons terecht kunnen.
Daarnaast is het ook de plek waar we met veel enthousiasme de alpacawol verwerken met de zorggasten en dieren opleiden tot zorg- of therapiedier. Behalve voor de aankoop van uw dieren, bent u bij ons ook aan het goede adres om uw merries te laten dekken, we hebben een aantal mooie dekhengsten ter beschikking. Om uw kudde te laten scheren kan u beroep doen op onze scheerservice. Denk je eraan je wol te laten verwerken tot de mooiste sjaals, mutsen of zelfs natuurlijke zeep verrijkt met alpacakeratine? Ook dan kan je bij ons terecht.

3 d'étalons disponibles

  • Membre de Alpaca Association Benelux
    HSND, Enregistré à la date du 8 aug. 2020.
  • Adresse électronique vérifiée
  • Numéro de téléphone non vérifié
  • Actif sur AlpacaMarkt depuis 11 apr. 2024

Les informations de ce profil sont fournies par Op 't Heeseinde. AlpacaMarkt.nl n'est pas responsable de l'exactitude des informations présentées et n'est pas un représentant ou un agent. Profil du rapport

Connectez-vous avec votre adresse e-mail pour enregistrer vos favoris, afficher les coordonnées des éleveurs et effectuer des recherches.